Общи правила за ползване

Настоящите правила за ползване на https://fidelisvi.com/, собственост на ФИДЕЛИС ВИ ЕООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта, с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други ограничени, предвидени в действащото законодателство.

Потребителите на сайта нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.

Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация (flood).

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани на https://fidelisvi.com/, са собственост на ФИДЕЛИС ВИ ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

ФИДЕЛИС ВИ ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайта, като ФИДЕЛИС ВИ ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация.

Използването на информация от https://fidelisvi.com/ е разрешено в случай, че това не нанася вреди на ФИДЕЛИС ВИ ЕООД и ясно е посочен източника на информация с име на сайта и линк към него.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на сайта, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайта, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения ФИДЕЛИС ВИ ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до ФИДЕЛИС ВИ ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са с включено ДДС.

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ

Запитванията от формата за контакти няма да бъдат публикувани под никаква форма в сайта.

Формата за контакти е създадена за бърза и достъпна форма за уговаряне на ден и час или за запитване относно сферата на дейност на ФИДЕЛИС ВИ ЕООД. Попълването на полетата „име“, „е-mail и „телефон“ е алтернативно – в зависимост от предпочитания от потребителя начин за обратна връзка.

На анонимно зададени въпроси и теми няма да се отговаря.

Екипът на ФИДЕЛИС ВИ не се ангажира изрично да отговаря на всички въпроси, зададени чрез формата за контакти. Тъй като експертизата ни се разпростира в определени области на устойчивото развитие и оценка на въздействието, е възможно да не сме достатъчно компетентни по определено запитване или казус и е възможно да не сме в състояние да ви върнем професионален отговор.

ФИРМЕНИ ДАННИ

ФИДЕЛИС ВИ ЕООД е консултантска компания, специализирана в разработка на методология и софтуер в областта на устойчивото развитие и оценка на въздействието и др.

Адрес: гр. София, ул. Сан Стефано, 2, вх. Б, ет. 3
БУЛСТАТ: 201553461

ДАННИ ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

Телефон: +359 87 787 1931

E-mail: info@fidelisvi.com

Уеб страница: https://fidelisvi.com

Форма за контакт: https://fidelisvi.com/kontakti/

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с Политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.

Последна редакция на Общите правила за ползване на fidelisvi.com: 30 ноември 2020 г.